Finalitzem l’any 2017

Els nanos i gegants finalitzen la temporada 2017

Amb el dinar de germanor celebrat el passat diumenge 5 de novembre a l’ermita acabem el 2017. La colla de Nanos i Gegants de Vinaròs donem per finalitzada aquesta temporada. Ha estat molt intensa i hem pogut gaudir de moltes trobades molt diferents.

nanos i gegants
05 de novembre 2017, dinar de germanor

Vam començar l’any participant en la IIIa trobada de la Federació Valenciana a Borriana. Al mes de març ens vam desplaçar amb la família burgesa a la ciutat de Valls. Allí van poder participar en el desé aniversari de la Colla Pessigolla. Unes setmanes després, amb els gegants vells i els nans burgesos vam visitar la ciutat comtal. Vam gaudir amb els gegants del Pi de les seues festes de Sant Josep Oriol.

Els nanos i gegants i tota la colla també hem estat presents a Nules, Almassora, Tivissa, Benicarló. També, Passeig Torroja (Tarragona) juntament amb més de 60 gegants per donar la benvinguda a dos gegants nous, Ramsés II i Nefertaris. Vam seguir visitant l’Hospitalet de l’Infant amb la seua 30a trobada de gegants. Al setembre, les Borges Blanques on ens vam reunir amb més de 80 gegants i Benicàssim. Seguidament, Torrejón de Ardoz on vam passar un cap de setmana cultural, festiu i de germanor esplèndid. Finalment, vam acabar les sortides fora de Vinaròs, a l’Alcora.

Els joglars fora de Vinaròs.

Els nostres joglars també han participat fora de Vinaròs en l’aplec de la Sènia i en el 25é aniversari de la colla de dolçainers i tabaleters Sanfaina d’Amposta.

I, tot això, sense deixar de sortir, ballar i participar al llarg de l’any en les festes especials de Vinaròs. Aquest any ens vam animar a preparar la Ia trobada únicament de nanos, estem molt satisfets, encantants de l’èxit i treballarem per fer-ne moltes més.

Ara començarem a preparar el calendari per al pròxim any per serguir gaudint de tota la diversitat d’elements culturals que hi ha arreu de les nostres terres i voltants. La cultura cada cop està molt més present i cal cuidar-la, consentir-la i sobretot, gaudir d’ella.

No us ho oblideu que el 31 de desembre encara teniu una data important amb nosaltres, us esperem a la plaça tres reis per rebre a l’Home dels Nassos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *