29 de setembre de 2018 València

29 de setembre de 2018 València
Valora aqueta noticía

29 de setembre de 2018 València

Dissabte 29 de setembre de 2018 – València

 
Els Joglars dels Nanos i Gegants de Vinaròs ens van desplaçar fins a València per participar en el III Aplec Tirant de Xirimita i Tabal que va organitzar la Falla Na Jordana de València.
Van participar la Colla El Cudol (València), Colla Russafa fa (València), Valçaina (València), Colla El Pont (València), Colla Dos Quinzets-Tró de Bac (València), Colla l’Arbre l’Esbart Socarrat (València), El Xarquet (València), Colla la Marina (Alacant) i Colla de Nanos i Gegants (Vinaròs).
Es va iniciar aquesta jornada amb una cercavila pels carrers del Barri del Carme. Seguidament, cada colla va interpretar una peça individualment i per acabar, es van interpretar conjuntament tres peces sota la direcció d’Antoni de la Asunción.
Estem molt contents d’haver pogut compartir un dia tan bonic amb molt bona gent. Per això, volem agrair a la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters i a la Falla Na Jordana de València per convidar-nos a participar en el III aplec Tirant de Xirimita i Tabal. Ha estat un honor poder fer-ho en representació de la província de Castelló. Espectacular!  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada