FIRA I FESTES VINARÒS 2018

FIRA I FESTES VINARÒS 2018: SANT JOAN I SANT PERE

Fira i festes Vinaròs 2018. Primerament vam començar amb la benvinguda del nou nano en honor a Antoni Fabregat. I, finalment, vam acabar les festes posant nom als gegantons. Els seus noms seran: Sastià i Misi. Han segut unes festes molt especials.

Inici de festes, 22 de juny de 2018

Després del volteig de campanes i del coet inaugural i abans de la cercavila de festes dels Nanos i Gegants, aquestes Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere van començar sent molt emotives. Vam poder gaudir a la plaça de l’ajuntament d’un acte molt especial i commovedor per a tots els assistents. La ciutat de Vinaròs donava la benvinguda a un nou nano. Representarà al volgut i conegut Antoni Fabregat. El nou nano ja forma part de la gran família de Nanos i Gegants i Gegantons. El municipi de Vinaròs creix. Amb energia i moltes ganes així va ser com vam començar la fira i festes de Sant Joan i Sant Pere 2018.

fira i festes Vinaròs 2018
Benvingut a la família !
fira i festes
22 de juny, primer dia de festes
colla
22 de juny, primer dia de festes, Colla de Nanos i Gegants

Sant Joan, 24 de juny de 2018 i Cercaviles joglars, festes patronals 2018

A més a més, els nostres músics, com ja és tradició, van seguir amb la fira i festes. Van participar en la processó de Sant Joan acompanyant a les dames, autoritats i majorals. També, el dilluns 25, dimarts 26 i dimecres 27 van continuar amb les cercaviles de dolçaina i tabal pel centre de la ciutat.

fira i festes
Cercavila: festivitat Sant Joan 2018
fira i festes
Sant Joan 2018
fira i festes
Cercaviles de festes 2018

fira i festes

fira i festes

fira i festes
Cercaviles de festes 2018

XXVIIIa Trobada de Gegants a Vinaròs, 30 de juny de 2018

Finalment, vam acabar amb aquestes fantàstiques festes celebrant el dissabte 30 de juny la XXVIIIa trobada de Nanos i Gegants. Van participar colles geganteres amb gegants i gegantons molt especials i particulars. També, es va donar a conèixer els noms dels gegantons. S’anomenaran Sastià i Misi.

fira i festes
XXVIII Trobada de Gegants Vinaròs
gegantons
Gegantons: Sastià i Misi

Des d’aquí volem agrair a totes les persones que han participar i ajudat a escollir els seus noms amb les seues participacions. Estem molt contents i agraits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.